Solceller

  • ForsideTOP

Det er dejligt når solen skinner

Solen skinner også de næste 50 år. Solen vil altid være der som en uudtømmelig energikilde - og uden den ville vi ikke kunne overleve. Så det er jo helt oplagt at udnytte solens energi til at producere miljørigtig strøm.

Vores solcellepaneler har typisk en størrelse på 1x1,5 m og kan producere ca. 200 W ved normale forhold. Panelerne er mest effektive hvis de kan vendes mod syd. Vores solceller har en garanti på 20 år og en forventet levetid på 30-35 år.

Solcellepanelerne tilsluttes en inverter, der omdanner strømmen fra panelerne til el, der kan bruges i huset. Inverterne kan fås i størrelser fra 1 Kw og opefter, både 1 faset og 3 faset. Disse invertere kan placeres næsten alle steder, men man skal tage højde for temperatur og klima. Inverteren fylder ca. en halv m2 på væggen og kan summe i produktionstiden, så et teknikrum eller skab ville være et perfekt sted.

JKELgreen er eneforhandler på Fyn af produkterne fra Grøn Sol, men vi har flere leverandører med forskellige typer og størrelser paneler, så vi kan altid finde en optimal løsning til dit projekt.

Kontakt os og få et godt tilbud på et komplet solcelleanlæg - vi leverer og monterer anlæg med en høj kvalitet til en lav pris.                   

 

Kontakt

Tlf. 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk
CVR: 14 51 42 36

 

    TILMELD NYHEDSBREVJKELgreen Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKELgreen Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKELgreen Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin


Medlem af:
tekniq garanti 25

×

Tilmeld Nyhedsbrev

 

*  Din e-mail:  
    Navn: