Solceller

  • ForsideTOP

Der er god økonomi i grøn energi

Nu er solceller kommet ned i en prisklasse, hvor de fleste kan være med og dermed har mulighed for at få en besparelse på over 400.000 kr. Den enorme efterspørgsel og den dermed lavere pris betyder, at et solcelleanlæg vil kunne tjene sig ind på 5-6 år hvis de stigende elpriser fortsætter. 

Energistyrelsen har lavet en statistik som viser, at elpriserne i gennemsnit er steget 7% hvert år de sidste 30 år - så mon ikke det fortsætter. Efter at anlægget har betalt sig selv, vil det stadig producere gratis strøm. Garantien på solpanelernes levetid er 20 år, hvilket kan give en samlet besparelse på over 400.000 kr.

Anlægget kræver ingen vedligeholdelse, det passer sig selv og producere el i stort set alt slags vejr. Den svageste del af anlægget er inverteren, hvor garantien kun er 5 år, men vi sørger for du kan få en ny når tiden er inde. Et solcelleanlæg er en investering som afhænger af størrelsen på dit nuværende elforbrug, tagtype, taghældning samt husets orientering mod syd.

Hvis du kan svare ja til de følgende punkter kunne et solcelleanlæg være en rigtig god investering.
  EL firkant 25x25  Bruger du strøm ?

  EL firkant 25x25  Skinner solen hjemme ved dig ?

  EL firkant 25x25  Vil du spare penge på elregningen ?

  EL firkant 25x25  Kan du se en fordel i at få gratis strøm fra en evig og uudtømmelig kilde ?

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den løsning, der passer til lige netop jeres hus.

 

 solceller med penge jkelgreen

 

Husstandsvindmøller er et produkt som vi kommer til at se meget mere til i Danmark i de næste år. I mange lande er de allerede et velkendt syn, og et udmærket supplement til energiforsyningen. En 6 Kw husstandsvindmølle kan lave en samlet besparelse på over 700.000 kr. på 20 år.

Vinden blæser rimeligt konstant i det danske klima, så vindmøller er en udmærket investering, hvis du har et stort elforbrug.

Det er vanskeligt at give en nøjagtig pris på en husstandsvindmølle. Prisen afhænger nemlig af flere faktorer som f.eks. vindmøllens ønskede ydelse, mastens højde, omfang af installation mv.

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den løsning, der passer til lige netop jeres behov.

 

penge i luften vindmølle

Kontakt

Tlf. 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk
CVR: 14 51 42 36

 

    TILMELD NYHEDSBREVJKELgreen Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKELgreen Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKELgreen Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin


Medlem af:
tekniq garanti 25

×

Tilmeld Nyhedsbrev

 

*  Din e-mail:  
    Navn: