Solceller

  • ForsideTOP

Individuelle og tilpassede løsninger

Der er ikke mange projekter der er ens. Der kan være problemer med føringsveje for kabler, problemer med jordbunden, eller det kan være et træ står i vejen - eller noget helt fjerde. Så hver enkelt installation kan være en udfordring.

Men du kan altid være sikker på, at vi prøver på at få løst alle problemer til din fulde tilfredshed. Hver enkelt installation er unik og specielt tilpasset hus, omgivelser og behov. Vi går ind for totalløsninger. Vi sørger for den komplette installation, så der ikke er noget du mangler eller selv skal bekymre dig om. Så er vi også helt sikre på at alt er korrekt installeret og opstillet.

Ved solpaneler har du selvfølgelig muligheden for, selv at montere panelerne på taget. Derefter installerer vi kabler og invertere samt tilslutter til elnettet. 

Som kunde kan du altid føle dig tryg ved at anvende os som en kompetent samarbejdspartner når du vælger en "grøn energiløsning".

Da hver installation er individuel og tilpasset lige netop dit hus og dit behov, er det svært at give en eksakt pris på et anlæg uden at have set husets opbygning, omgivelserne mm.
Så ring til os og bestil et uforpligtende møde, så vi sammen kan se på, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

 

 Solcelle på tag jkelgreen

Kontakt

Tlf. 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk
CVR: 14 51 42 36

 

    TILMELD NYHEDSBREVJKELgreen Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKELgreen Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKELgreen Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin


Medlem af:
tekniq garanti 25

×

Tilmeld Nyhedsbrev

 

*  Din e-mail:  
    Navn: