Solceller

  • ForsideTOP

Brug vinden som energikilde

Vinden er en fast bestanddel af det danske klima hele døgnet. Så hvorfor ikke udnytte den gratis energi som vinden giver? Med en husstandsvindmølle udnytter man vinden til at producere gratis og grøn strøm. 

Vi er forhandlere af husstandsvindmøller fra Carlo Gavazzi. Vindmøllerne kan leveres som 3 Kw eller 6 Kw vindmøller. En 3 Kw vindmølle producerer max 3.000 Kwh på 1 år. De fleste 6 Kw vindmøller vil gennemsnitligt kunne producere 11.000 Kwh på et år.

Den strøm møllen producerer, kan bruges med det samme, eller sendes ud på det offentlige net og derigennem "gemmes" til man skal bruge strømmen en anden dag, hvor det ikke blæser så meget. For at sætte en husstandsvindmølle op skal der søges byggetilladelse samt landzone tilladelse. Der skal samtidig måles hvor vindmøllen kan placeres, og hvor højt den skal op, for at få den bedste produktion.

Vi arbejder med både store og små typer vindmøller. Mange af de store mølleproducenter sælger selv deres vindmøller, og sørger for opstilling. Men installationen fra elnettet og til vindmøllens inverter skal monteres af en autoriseret el-installatør - og det er her vi kommer ind i billedet, hvor vi sørger for en professionel installation.

Ved de mindre husstandsvindmøller, står vi for salg og installation samt tilslutning til elnettet.

 

ecowindmølle på mark

Kontakt

Tlf. 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk
CVR: 14 51 42 36

 

    TILMELD NYHEDSBREVJKELgreen Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKELgreen Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKELgreen Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin


Medlem af:
tekniq garanti 25

×

Tilmeld Nyhedsbrev

 

*  Din e-mail:  
    Navn: