Solceller

  • ForsideTOP

Bliv lærling

Hos JKEL firkant 45x45 har vi focus på lærlinge

   

Hos JKEL har vi fokus på lærlinge, fordi vi er en ansvarsbevidst virksomhed, der aktivt arbejder for, at mennesker med interesse for elektrikerfaget, får muligheden for at uddanne sig. Vi vil uddanne de bedste elektrikere. Derfor har vi en række aktiviteter og tiltag, som er målrettede styrkelse af lærlingenes faglighed og kompetencer.

Hos JKEL bliver du én af landets dygtigste elektrikere

Hos JKEL ønsker vi at skabe de bedste fremtidsudsigter for vores lærlinge. Derfor er din uddannelse hos os tilpasset både dine personlige interesser og branchens fremtidige behov.

ER DU JKEL’s NYE LÆRLING?

Vi er altid på udkig efter motiverede medarbejdere, så ansøg om en læreplads allerede i dag. Vi lægger vægt på, at alle vores lærlinge:

  • er aktive

  • er mødestabile

  • klarer sig godt i skolen 

  • er gode til dansk og matematik 

  • brænder for faget 

  • har en positiv indstilling og er rar at omgås 

Elektrikeruddannelsen er en spændende erhvervsuddannelse af 4 – 4½ års varighed med kombination af skole og praktik. Du kan selv – sammen med os – skrue uddannelsen sammen, så du får den profil, du ønsker. Dermed kan du målrette den til dine ønsker om fremtidige job og karrieremuligheder.

Kan du se dig selv i ovenstående og drømmer du om en karriere i en installationsvirksomhed, hvor 2 dage aldrig er ens, så send din ansøgning allerede i dag. 

Mere info? 

Vil du høre mere om dine muligheder for en læreplads hos JKEL eller har du spørgsmål
til, hvordan du ansøger, er du velkommen til at kontakte Lars Clausen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf. 25 23 18 18

UdskrivE-mail

Kontakt

Tlf. 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk
CVR: 14 51 42 36

 

    TILMELD NYHEDSBREVJKELgreen Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKELgreen Fåborg
 
Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKELgreen Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 GudbjergFølg os her:
facebook linkedin


Medlem af:
tekniq garanti 25

×

Tilmeld Nyhedsbrev

 

*  Din e-mail:  
    Navn: